TAvoitteena onnellinen työntekijä

03.03.2022
Nord Raudoitus Oy on ottanut suuren harppauksen kuluneen vuoden aikana ja nykyään Nord työllistää työntekijöitä Suomessa 170 ja Ruotsissa lähes 80. Uusin työntekijämme Sebastian Morenc saapui tämän vuoden alussa Puolasta ensimmäistä kertaan Suomeen töihin. Työt hän aloitti Kemissä raudoittajan tehtävissä.

"Saan paljon työtä, mutta minulla on aikaa myös perheelleni"

”Hei kaikille, jotka etsivät tietoa tästä yrityksestä. Olen työskennellyt Nord Raudoitus Oy:llä lyhyen aikaa, mutta tarpeeksi kauan suositellakseni tätä työnantajaa muille. Kaikki vaikuttavat luotettavilta ja työntekijöitä kohdellaan ihmisinä, eikä työtä tekevinä koneina. Etsin tätä piirrettä seuraavasta työnantajastani ja löysin sen Nord Raudoitukselta.

Minulla on avoin, rehellinen työsopimus ja allekirjoittaessani työsopimuksen, minulle annettiin palkanmaksuaikataulu koko seuraavalle vuodelle. Palkanmaksu on kahden viikon välein.

Työskentelen ennakkoon ilmoitetun työajan tasoittumisjärjestelmän mukaan ja tarvittaessa tasoittumisjärjestelmää muokataan. Toimistoväki on normaalia väkeä. Tienaan todella hyvin ja minulla on aikaa perheelleni, toisin kuin aikaisemmassa yrityksessä työskennellessäni pääsin käymään kotona vain kahdesti vuodessa.

Lisäksi haluaisin kiittää minut rekrytoinutta Patryk Wojcikia. Rekrytointiprosessi oli nopea ja tehokas ja sain selkeän esittelyn yrityksestä ja työskentelyoloista.”

– Sebastian Morenc, raudoittaja ja timpuri

"Työntekijöitä kohdellaan ihmisinä, eikä työtä tekevinä koneina"

”Tietenkin sydäntä lämmittää tyytyväinen palaute. Se vahvistaa sen, että olemme onnistuneet työsuhdeasioissa. On mahtavaa kuulla, että voimme tarjota työntekijälle turvallisen työyhteisön ja viihtyisät työolosuhteet. Meille tärkeää on molemminpuolinen kunnioitus sekä jousto – ne rakentavat luotettavan työsuhteen.

Tänä vuonna olemme ottaneet askeleen avoimempaa ja vastuullisempaa yrityskultturia päin julkaisemalla työntekijöille anonyymin Whistleblowing-kanavan, jotka ovat saatavilla yrityksen pääkielillä: suomeksi, englanniksi ja puolaksi

Emme halua ainoastaan mainita, että tavoitteenamme on onnelliset työntekijät vaan teemme toimenpiteitä, jotta saavutamme tavoitteemme.”

– Essi Pyykkönen, Administrative and HR Manager

Tavoitteena onnelliset työntekijät